APPLE In - ear Headphones


APPLE In - ear Headphones online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 78,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 79,00

 • Verzendkosten: Vanaf 5 euro per bestelling
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 81,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 154,99 € 86,15

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 89,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 89,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 89,50

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: 1-3 werkdagen
  € 91,50


In - ear Headphones online

Omschrijving van Alternate

Als je de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon gebruikt, hoor je werkelijk elk detail van je muziek. Professionele audioprestaties en indrukwekkende geluidsisolatie - en gemakkelijke knoppen waarmee je het volume kunt aanpassen en het afspelen van muzieknummers kunt regelen, video's kunt bekijken en zelfs oproepen op je iPhone kunt opnemen en be?indigen. Elk oordopje bevat twee afzonderlijke high-performance drivers, een woofer en een tweeter. Het resultaat is een rijke, gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave en een indrukwekkend basgeluid voor elk soort muziek. Je kunt kiezen uit drie formaten zachte siliconen- oordopjes voor een comfortabele en stabiele pasvorm. Als je de oordopjes indoet, wordt omgevingsgeluid buitengesloten zodat je optimaal van je muziek kunt genieten. Kapjes van roestvrij staalgaas beschermen de akoestische precisie-instrumenten tegen stof en vuil. Je kunt de kapjes loshalen om ze schoon te maken of ze te vervangen door de reserveset in de doos.

 

Omschrijving van Artencraft

Apple In-Ear Headphones with Remote and MicAls je de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon gebruikt, hoor je werkelijk elk detail van je muziek. Professionele audioprestaties en indrukwekkende geluidsisolatie - en gemakkelijke knoppen waarmee je het volume kunt aanpassen en het afspelen van muzieknummers kunt regelen, video's kunt bekijken en zelfs oproepen op je iPhone kunt opnemen en beëindigen.

 

Omschrijving van Media markt

Uw muziek klinkt als een klok met de Apple ME186ZM/B in-ear oordopjes met afstandsbediening en microfoon. Deze oordopjes leveren een uitstekende geluidsisolatie zodat de verfijnde details ook bij lagere geluidsvolumes uitstekend uit de verf komen. In elk oordopje bevinden zich twee drivers die beschermd worden door kapjes van staalgaas. Deze kapjes zijn eenvoudig te reinigen en te vervangen. Dankzij de sleeves in verschillende maten vindt u heel makkelijk een aangename pasvorm. U schakelt razendsnel tussen telefoongesprekken en muziek met de geïntegreerde afstandsbediening waarmee u ook de controle heeft over enkele belangrijke functies van uw Apple-toestel.

 

Omschrijving van Wehkamp

Deze Apple in - ear hoofdtelefoon met afstandsbediening en microfoon biedt professionele geluidskwaliteit en indrukwekkende geluidsisolatie. Met de praktisch ontworpen knoppen bedien je eenvoudig het apparaat waarop je aangesloten bent. Schakel tussen nummers, regel het volume of neem een gesprek op. Het kan allemaal met deze in - ear hoofdtelefoon van Apple. Hoge audio kwaliteit Elk oordopje bevat twee afzonderlijke drivers; een woofer en een tweeter waardoor je van indrukwekkend hoge kwaliteit audio geniet. Zo geniet je nog meer van gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave en bas. Beschermende kapjes Kapjes van roestvrij staalgaas beschermen de akoestische precisie-instrumenten tegen stof en vuil. Je haalt de kapjes eenvoudig los om ze schoon te maken of te vervangen.

 

Omschrijving van Blokker

Als je de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon gebruikt, hoor je werkelijk elk detail van je muziek. Professionele audioprestaties en indrukwekkende geluidsisolatie - en gemakkelijke knoppen waarmee je het...

 

Omschrijving van Wohi

Als je de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon gebruikt, hoor je werkelijk elk detail van je muziek. Professionele audioprestaties en indrukwekkende geluidsisolatie - en gemakkelijke knoppen waarmee je het volume kunt aanpassen en het afspelen van muzieknummers kunt regelen, video's kunt bekijken en zelfs oproepen op je iPhone kunt opnemen en beëindigen.

Herontdek je muziek.
Als je de Apple in-ear-koptelefoon opzet en je favoriete muzieknummer kiest, hoor je details in de muziek die helemaal nieuw voor je zijn. Het is bijna alsof je de muziek voor het eerst hoort.

Twee drivers in elk oordopje.
Elk oordopje bevat twee afzonderlijke high-performance drivers, een woofer en een tweeter. Het resultaat is een rijke, gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave en een indrukwekkend basgeluid voor elk soort muziek.

Indrukwekkende geluidsisolatie.
Je kunt kiezen uit drie formaten zachte siliconen- oordopjes voor een comfortabele en stabiele pasvorm. Als je de oordopjes indoet, wordt omgevingsgeluid buitengesloten zodat je optimaal van je muziek kunt genieten.

Neem het roer in handen.
De bedieningscapsule op de kabel van het rechteroordopje is voorzien van een microfoon en drie knoppen. Dit kun je allemaal doen met deze handige afstandsbediening:
- Volume regelen met de knoppen + en -.
- Het afspelen van muziek en video bedienen - waaronder afspelen/pauzeren en volgende/vorige - door op de middenknop te drukken.
- Gesproken memo's opnemen op ondersteunde apparatuur.
- Gesprekken beantwoorden en beëindigen.

Beschermende kapjes van staalgaas.
Kapjes van roestvrij staalgaas beschermen de akoestische precisie-instrumenten tegen stof en vuil. Je kunt de kapjes loshalen om ze schoon te maken of ze te vervangen door de reserveset in de doos.

Hoofdtelefoon

Positie speakers koptelefoonIntraauraal
DraagwijzeIn-ear
Frequentiebereik koptelefoon5 - 21000 Hz
Gevoeligheid koptelefoon109 dB
Impedantie23 Ohm
Driver typebalanced

Poorten & interfaces

VerbindingstechnologieBedraad
Aansluiting3.5 mm (1/8")
Lengte snoer1,065m

Design

Kleur van het productWit
Compatibele producteniPhone, iPad, iPod

Gewicht en omvang

Gewicht10,2g

Verpakking

OpbergetuiJa

 


APPLE In - ear Headphones kopen