B&O PLAY BeoPlay H9 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon Over - Ear


B&O PLAY BeoPlay H9 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon Over - Ear online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 499,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 499,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 499,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 499,00


B&O PLAY BeoPlay H9 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon Over - Ear online

Zet je voicemail maar aan, zodra je de BeoPlay H9 over-ear koptelefoon opzet ben jij komende uren niet bereikbaar. Met een veeg op de oorschelp zet je omgevingsgeluid uit en blijft alleen pure focus op de muziek over. Dat wordt genieten!

 

Omschrijving van Media markt

Je geniet volop van je favoriete muziek met deze stijlvolle Beoplay H9 over-ear-hoofdtelefoon. Via Bluetooth sluit je draadloos je geluidsbron aan op de H9. Zelfs op rumoerige locaties hoor je elk detail van je muziek dankzij de actieve ruisonderdrukking waardoor omgevingsgeluid buitenspel gezet wordt. Bovendien is deze hoofdtelefoon gemaakt van 100% leer dat zorgt voor een luxe uitstaling en extra comfort. Daarnaast is de over-ear-hoofdtelefoon voorzien van een intuïtieve touch-interface op de rechter oorschelp, hiermee kun je eenvoudig je muziek bedienen en telefoongesprekken beheren. De oplaadbare batterij is goed voor maar liefst 14 uur luisterplezier. Tenslotte geniet je te allen tijde van het bekende Bang & Olufsen Signature Sound of je nou de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld of bekabeld luistert. Het krachtige, zuivere geluid stelt je nooit teleur!

 

Omschrijving van Wehkamp

Met de B&O Play BeoPlay H9 over ear bluetooth koptelefoon, in de kleur beige, beweeg je vrij en geniet je van muziek zonder ruis. De koptelefoon is voorzien van de Active Noise Cancellation (ANC) technologie. Twee microfoons, één aan de buitenkant van de oorschelp en één aan de binnenkant, net vóór de speaker, zorgen voor het tegenhouden van omgevingsgeluid. De koptelefoon laat je genieten van de Bang & Olufsen Signature Sound; precies en krachtige geluid. De koptelefoon heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van geanodiseerd aluminium en 100% echt leer, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Met de intuïtieve aluminium touch-interface op de oorschelp bedien je je muziek en neem je telefoongesprekken aan. De oplaadbare batterij heeft een afspeelcapaciteit van 14uur, zodat je de hele dag geniet van je favoriete muziek.

 

Omschrijving van Artencraft

Vrij bewegen en volop genieten van pure muziek zonder ruis met deze luxe, draadloze overear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking. De H9 biedt je de Bang & Olufsen Signature Sound, heeft een intuïtieve touchinterface, een verwisselbare batterij en is gemaakt van luxe materialen, zoals geanodiseerd aluminium en 100% echt leer dat zorgt voor duurzaamheid en comfort. En zoals je mag verwachten, laat de Beoplay H9 je in alle omstandigheden genieten van de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Ongeacht of je de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld, de H9 draadloos of met

 


B&O PLAY BeoPlay H9 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon Over - Ear kopen