Beanie muts met koptelefoon voor Asus Memo pad 8


46% korting Beanie muts met koptelefoon voor Asus Memo pad 8 online kopen

Van € 45,00   Voor 24,50
Status: Leverbaar.

Beanie muts met koptelefoon voor Asus Memo pad 8 online

Beanie Muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon voor Asus Memo pad 8. 
Dit is hét Asus Memo pad 8 accessoire voor de muziekliefhebber tijdens de koude wintermaanden. De Beanie muts ziet er uit als een gewone modieuze muts, maar is voorzien van een draadloze Bluetooth koptelefoon. Ideaal tijdens de wintersport of tijdens het hardlopen, fietsen, de hond uitlaten en andere buitenactiviteiten op een koude winterdag. De Beanie muts met koptelefoon houdt uw hoofd en oren warm, terwijl u kunt genieten van uw favoriete muziek via de geïntegreerde bluetooth speakers. 
De Beanie muts met ingebouwde Bluetooth koptelefoon is geschikt voor uw Asus Memo pad 8, maar ook voor andere apparaten met Bluetooth die geschikt zijn om muziek af te spelen. 
Stijlvol casual accessoire voor uw Asus Memo pad 8 
De Beanie muts met koptelefoon is verkrijgbaar in zwart en een grijsgroene kleur. Het is een casual accessoire voor alledag en heeft een fijn draagcomfort. Aan de zijkant zit een klein bedieningspaneeltje met volume knoppen en een afspeel/pauze (en power) knop. Vanaf een afstandje ziet het eruit als een gewoon merklabeltje. 
Combineer de muts met touchscreen handschoenen.
Draadloze Bluetooth speakers 
De geïntegreerde speakers leveren een rijke en krachtige stereo sound-ervaring. Met dank aan de draadloze Bluetooth technologie heeft u geen last van kabels en is een goede verbinding, zonder storingen, met uw Asus Memo pad 8 gegarandeerd. De goede geluidskwaliteit zal de muziekliefhebber absoluut niet teleurstellen. Integendeel, het zal u verrassen!
Aan de onderzijde bij de knoppen zit een micro-USB aansluiting. Hiermee kunt u de ingebouwde lithium batterij opladen met behulp van de meegeleverde USB kabel. Met een volledig opgeladen batterij heeft de draadloze hoofdtelefoon een afspeeltijd van ca. 6 tot 8 uur. 
Kenmerken: 
? Geschikt voor Asus Memo pad 8
? Verkrijgbaar in zwart en grijsgroen
? Stijl: casual
? Materiaal: 100% acrylvezel
? Geschikt voor mannen en vrouwen
? Bluetooth bereik tot 10 meter
? Tot 8 uur luisterplezier met volledig opgeladen batterij
? Frequentie: 20 Hz tot 20 kHz
In de verpakking: 
- Beanie muts met geïntegreerde koptelefoon
- USB laadkabel
- Gebruiksaanwijzing

 


Beanie muts met koptelefoon voor Asus Memo pad 8 kopen