Bowers & Wilkins C5 serie 2


17% korting Bowers & Wilkins C5 serie 2 online kopen


Van € 179,00   Voor 149,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld volgende werdag in huis
  € 179,00 € 149,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 179,00 € 149,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 149,99


C5 serie 2 online

Bowers & Wilkins C5 serie 2 Zoals bij alle Bowers & Wilkins producten is de C5 serie 2 het resultaat van lang gekoesterde akoestische principes en technologische vooruitgang. De C5 beschikt over een micro poreus filter dat fungeert als een diffuser, dankzij deze techniek klinkt de in-ear hoofdtelefoon helder, ruimtelijk en ongelooflijk gedetailleerd.   Bijna net zo belangrijk als de geluidskwaliteit is het draagcomfort. De C5 is voorzien van het gepatenteerde Secure Loop design, een ingenieuze vinding waardoor de C5 perfect en comfortabel blijft zitten. Er worden verschillende oorplugjes bijgeleverd zodat de C5 kan worden aangepast aan ieders gehoorgang.

 

Omschrijving van Fonq

Maak je klaar voor ongekende geluidskwaliteit. Met vernieuwde drivers brengt B&W de C5 Serie 2 Oordopjes naar een nog hoger niveau. En ze zitten zo lekker, je merkt amper dat je ze in hebt. Tot anderen je erop wijzen dat je wel erg hard meezingt?

 

Omschrijving van Media markt

De Bowers & Wilkins C5 Series 2 is een verfijnde versie van de C5-oordopjes. Ook deze iteratie van de C5-reeks is voorzien van het praktische en comfortabele Secure Loop-ontwerp. Hiermee blijven deze comfortabele oordopjes goed op hun plaats zitten. Uw favoriete tracks worden in optima forma gereproduceerd door een paar nauwkeurige drivers. Iedere snaarberoering, zangpartij en drumsessie komt uitstekend uit de verf, ongeacht het muziekgenre. Onderweg schakelt u eenvoudig tussen telefoongesprekken en uw muziek dankzij de iOS-microfoon met afstandsbediening in de kabel. Na gebruik bergt u de stijlvolle Bowers & Wilkins C5 Series 2-oordopjes veilig op in de meegeleverde draagtas.

 


Bowers & Wilkins C5 serie 2 kopen