Complete 700W DJ Set met PA versterker Disco Luidsprekers en mixer met USB


3% korting Complete 700W DJ Set met PA versterker Disco Luidsprekers en mixer met USB online kopen

Van € 339,00   Voor 329,80
Status: Leverbaar.

Complete 700W DJ Set met PA versterker Disco Luidsprekers en mixer met USB online

Deze complete 700W DJ set bestaat uit een versterker, luidsprekers met LED verlichting, een mixer met mp3 speler en natuurlijk alle benodigde kabels zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt. Een complete installatie dus voor de beginnende DJ of voor een gezellig feestje thuis.


De versterker in deze set is de krachtige SPL700 die de beide 15" luidsprekers aanstuurt. Deze luidsprekers zijn niet zoals alle andere luidsprekers want ze zijn voorzien van een aantal blauwe LED's die op het ritme van de muziek meeknipperen. Hoe harder je het volume zet, hoe feller de LED's gaan branden / knipperen. Een leuke muziekgestuurde lichtshow in je speakers, dáár val je zeker mee op! Voor het aansluiten van de speakers wordt 10 meter kabel meegeleverd die eenvoudig in 2 stukken geknipt kan worden.


Uiteraard wil je als DJ meerdere bronnen kunnen aansluiten en mixen. Hiervoor is de set voorzien van een leuke compacte mixer met ingebouwde mp3 speler. Met behulp van deze speler speel je mp3 muziek die op een USB stick staat eenvoudig af rechtstreeks op de mixer. Verder is het natuurlijk mogelijk om meerdere bronnen (ook platenspelers) op de mixer aan te sluiten. Om voor te luisteren ontbreekt uiteraard de hoofdtelefoon aansluiting niet en de mogelijkheid om het publiek toe te spreken is aanwezig in de vorm van een microfoonaansluiting.


Voor de beginnende DJ of voor het geven van een feestje thuis, met deze set heb je niet alleen muziek maar ook direct een leuke lichtshow.

 


Complete 700W DJ Set met PA versterker Disco Luidsprekers en mixer met USB kopen