Complete DJ set met licht en geluid! Start met je eigen disco!


4% korting Complete DJ set met licht en geluid! Start met je eigen disco! online kopen

Van € 1.197,30   Voor 1.149,00
Status: Leverbaar.

Complete DJ set met licht en geluid! Start met je eigen disco! online

Complete DJ set met licht en geluid! Met deze set haal je alles in huis voor het beginnen van je eigen disco / drive in show. De set is geheel compleet en kan na ontvangst en aansluiten direct gebruikt worden.


Geluid


Het geluid bestaat uit de STX-95 speler. Een dubbele DJ CD/USB speler met ingebouwde mixer. De mixer geeft je de mogelijk om nog 2 extra audiobronnen (bijv. pc, laptop, platenspeler, etc. etc.) aan te sluiten om zo je DJ setup, indien gewenst, verder compleet te maken. De beide actieve 12" speakers van 600 Watt (dus 1200W totaal!) zorgen voor een lekker geluid met een goede strakke bass. Beide speakers geven voldoende geluid voor het geven van kleine tot middelgrote feesten in bijv. huiskamers, tuinen, schuren, partytenten etc. Voor het eenvoudig plaatsen van de speakers worden er 2 standaards incl. tas geleverd. Omdat een echte DJ niet zonder kan doen we er ook nog een microfoon én een professionele inklapbare hoofdtelefoon bij. Voor jou is het met deze set dus geen enkel probleem om je publiek of gasten een perfecte avond te laten beleven.

Maar er is natuurlijk meer....

Licht


Een echte disco / drive in show kan natuurlijk niet zonder licht. Licht zorgt voor sfeer en dat is nu net wat je nodig hebt als DJ! Geen probleem met deze BeamZ Showbar lichtset. Een complete lichtset die ook direct klaar is voor gebruik. Deze BeamZ Showbar bestaat uit een laser, twee LED butterfly's, twee LED spots én een ingebouwde stroboscoop in de T-bar. Deze set wordt uiteraard geleverd incl. een statief zodat de BeamZ Showbar lichtset makkelijk en snel opgezet kan worden. De lichtset wordt tevens geleverd incl. een draadloze voetcontroller én een handige afstandsbediening zodat jij als DJ heel eenvoudig af en toe een ander programma kan selecteren. Zo houd je een afwisselende lichtshow maar ben je er niet te druk mee en kan je je blijven richten op het draaien van muziek. Om alles na je optreden makkelijk en snel weer mee te kunnen nemen wordt de Showbar met een handige tas geleverd.


Dus bij jij van plan om DJ te worden en ben je op zoek naar een complete set om direct te kunnen beginnen? Dan is deze set echt iets voor jou!

 


Complete DJ set met licht en geluid! Start met je eigen disco! kopen