CORSAIR VOID Surround


CORSAIR VOID Surround online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 77,99

 • Verzendkosten: Vanaf 5 euro per bestelling
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 83,00

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 84,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 84,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 84,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 159,99 € 86,28

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 97,50


CORSAIR VOID Surround online

Urenlange gamesessies? Met de Corsair VOID Surround gaming headset blijf je scherp op geluiden en communiceer je moeiteloos met de rest. De ?true form? oorschelpen wikkelen zit comfortabel om je oren, net als een zacht kussentje. Het Dolby 7.1 Surround Sound geluid brengt jou kraakhelder audiodetails vanuit je game. Dankzij de mobiele connector kun je de VOID gebruiken op de pc, Playstation 4, Xbox One en mobiele apparaten.

 

Omschrijving van Alternate

De VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headse is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan geluid van hoge kwaliteit. De krachtige 50mm neodymium drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe ooromsluitende oorschelpen zorgen voor een comfortabele pasvorm en bieden bescherming tegen ongewenste externe ruis. De ruisonderdrukkende microfoon van de VOID is uitgerust met een flexibele arm die kan worden opgeklapt naar de bovenkant van de hoofdband wanneer deze niet gebruikt wordt.

 

Omschrijving van Vivolanda

Gebouwd voor ultiem comfort, legendarische geluidskwaliteit en universele compatibiliteit. De Corsair Gaming VOID Surround Carbon-headset biedt 'true form'-oorschelpen die je oren bedekken met luxueus comfort tijdens lange gamesessies. De efficiënte neodymiumdrivers van 50 mm leveren een diepe bas, zinderende hoge tonen en een krachtig dynamisch bereik, waar je ook speelt. Eén headset voor al je apparatuur: de Corsair Gaming VOID Surround Carbon-headset heeft een mobiele connector die past op de PlayStation 4, Xbox One en de meeste mobiele apparaten. De bijgeleverde USB-geluidskaart levert bovendien Dolby Headphone 7.1 surround sound voor een intense ervaring op je pc. De Corsair Gaming VOID Surround Carbon-headset, gebouwd voor ultiem comfort, legendarische geluidskwaliteit en universele compatibiliteit, heeft een mobiele connector die past op de PlayStation 4, Xbox One en mobiele apparaten. De bijgeleverde USB-geluidskaart levert Dolby 7.1 surround sound voor een intense ervaring op je pc. Kenmerken: - De oorschelpen van traagschuim, omwikkeld met microvezel, zijn ideaal voor lange gamesessies - De efficiënte neodymiumdrivers van 50 mm leveren een diepe bas, zinderende hoge tonen en een krachtig dynamisch bereik - De ruisonderdrukkende microfoon op de VOID-headset laat jouw stem horen en niks anders - Geniet van nauwkeurige 7.1-kanaals surround sound en ga helemaal op in het spel - Werkt met pc, PlayStation 4, Xbox One en mobiele apparaten. - Voor de Xbox One is mogelijk de apart verkrijgbare Microsoft Xbox One Stereo Headset Adapter nodig - Dolby 7.1 surround sound is niet beschikbaar op de PlayStation 4 of Xbox One - Ga maar zitten voor een marathonsessie: de oorschelpen van traagschuim, omwikkeld met microvezel, zijn ideaal voor lange gamesessies - Ervaar legendarisch geluid: de efficiënte neodymiumdrivers van 50 mm leveren een diepe bas, zinderende hoge tonen en een krachtig dynamisch bereik - Heldere spraakcommunicatie: de ruisonderdrukkende microfoon op de VOID-headset laat jouw stem horen en niks anders - Ware Dolby-koptelefoon: geniet van nauwkeurige 7.1-kanaals surround sound en ga helemaal op in het spel - Universele compatibiliteit: de connector werkt met de PlayStation 4, Xbox One en mobiele apparaten. De bijgeleverde Dolby 7.1-USB-adapter biedt echt Dolby-geluid op de pc. * Voor de Xbox One is mogelijk de apart verkrijgbare Microsoft Xbox One Stereo Headset Adapter nodig.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Corsair Gaming Void Surround headset zorgt ervoor dat je met optimaal comfort de geluiden van je game hoort. Zo heb je een nog betere focus op je game. Door de bijbehorende USB-geluidskaart wordt er een Dolby Headphone 7.1 surround sound gecreërd. Zo heb je het mooiste geluid gewoon op je hoofd. Comfortabel gamen Het is vervelend wanneer je aan het gamen bent en je headset begint te irriteren. Met deze Corsair gaming headset heb je een comfortabele headset die je urenlang op kunt houden. Met naar-je-oor-vormende oorschelpen zit deze gaming headset altijd lekker.

 

Omschrijving van Blokker

De VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headse is ontworpen voor gamers die waarde hechten aan geluid van hoge kwaliteit. De krachtige 50mm neodymium drivers zorgen voor een intens en levensecht geluid. De extra grote en diepe...

 


CORSAIR VOID Surround kopen