LIBRATONE Q Adapt in - ear Cloudy


LIBRATONE Q Adapt in - ear Cloudy online kopen






Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 99,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 179,00 € 135,00

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 139,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 139,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 179,00 € 147,42

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, mogen in huis
  € 179,00


LIBRATONE Q Adapt in - ear Cloudy online

De Libratone Q Adapt in-ear-oordopjes geeft een rijk, vol geluid en beschikt over CityMix waarmee je omgevingsgeluid op verschillende niveaus kunt onderdrukken. De afstandsbediening in de kabel beschikt over vier knoppen, waarmee je de stilte functie kunt activeren, je muziek bedienen of telefoongesprekken voeren. De Q Adapt behoort tot de eerste oordopjes met een lightning-aansluiting, speciaal gemaakt voor de nieuwe iPhone 7. De in-ear-oordoppen zijn ook geschikt voor andere iPhones en iPads met een Lightning-adapter. Tenslotte wordt de Libratone Q Adapt in-ear geleverd met vier verschillende maten doppen die ervoor zorgen dat ze altijd naadloos in je oren passen.

 

Omschrijving van Fonq

Herrie om je heen? Waarom de muziek harder zetten als je ook de wereld om je heen zachter kan zetten?! Ja echt, daar bestaat een volumeknop voor. Die zit in het snoer van de Libratone Q Adapt oordopjes en gebruik je wanneer jij maar wilt!

 

Omschrijving van Coolblue

In ear Kabel met bediening Voor reizen

 

Omschrijving van Wehkamp

De Libratone Q Adapt in ear koptelefoon met noise cancelling, in de kleur cloudy white, behoort tot de eerste koptelefoon met Lightning-aansluiting voor iPhone en iPad, ook voor de iPhone 7! De lightning-aansluiting zorgt ervoor dat de koptelefoon een krachtige audioprestatie levert, maar niet de zware batterij nodig heeft die andere noise cancelling koptelefoons kenmerkt. Met de in te stellen noise cancelling bepaal je zelf hoeveel geluid van buitenaf je meekrijgt. De kabel is voorzien van een ingebouwde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken en de bediening van Siri. De oordopjes hebben een ergonomisch ontwerp en zijn licht van gewicht, waardoor je deze langer comfortabel draagt.

 

Omschrijving van Doublepoint

De Libratone Q Adapt In-Ear zijn noise cancelling oordopjes met een lightning connector. Dankzij de actieve verstelbare noise cancelling kunnen storende omgevingsgeluiden gedempt worden indien gewenst. Normaal gesproken zijn noise cancelling oordopjes vanwege de veiligheid niet geschikt voor in het verkeer. De Q Adapt In-Ear oordopjes hebben echter een verstelbare noise cancelling, zodat uzelf de sterkte van de demping bepaalt.


In de kabel zit een afstandsbediening waarmee u de sterkte van de noise cancelling bepaalt, het volume wijzigt en van liedje wisselt. De lightning connector is gemaakt voor iPhones en iPads.


Standaard meegeleverd 


? Extra maten dopjes (S, M, L)


? Opbergetui


? Handleiding

 


LIBRATONE Q Adapt in - ear Cloudy kopen