Libratone Q Adapt On - Ear Bluetooth Koptelefoon


24% korting Libratone Q Adapt On - Ear Bluetooth Koptelefoon online kopen


Van € 249,00   Voor 189,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00 € 189,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 189,00

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 189,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 249,00 € 189,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00 € 201,68

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, mogen in huis
  € 249,00


Libratone Q Adapt On - Ear Bluetooth Koptelefoon online

De wereld om je heen aanpassen met één knop. Hoe geweldig klinkt dat? Met de Libratone Q Adapt Bluetooth koptelefoon heb je de regie in handen. Het is aan jou of je omgevingsgeluid (deels) binnenlaat of lekker buiten de deur eh, oorschelp houdt.

 

Omschrijving van Media markt

Het stijlvolle design van de Libratone Q Adapt on-ear-hoofdtelefoon trakteert je op een diep en krachtig geluid. Deze draadloze hoofdtelefoon beschikt over CityMix, waarmee je op verschillende niveaus omgevingsgeluid kunt onderdrukken. Via Bluetooth verbind je eenvoudig je audiobron met de Q Adapt en met één druk op de knop kun je je muziek bedienen, de stilte functie activeren of telefoongesprekken voeren. Daarnaast kun je twee hoofdtelefoons met elkaar verbinden, zodat je samen met iemand anders geniet van dezelfde tracks. Tenslotte beschikt de Libratone Q Adapt over een oplaadbare batterij die goed is voor maar liefst 20 uur luisterplezier.

 

Omschrijving van Wehkamp

Luister oneindig lang naar je favoriete muziek met de Libratone Q Adapt on ear bluetooth koptelefoon, in de kleur elegant nude. De koptelefoon heeft een speelduur tot wel 20 uur! Doordat de koptelefoon beschikt over bewegingssensoren die ervoor zorgen dat de muziek en noise cancelling stoppen zodra de gebruiker de koptelefoon afneemt, bespaar je accu. Via bluetooth sluit je de koptelefoon gemakkelijk aan op elk apparaat. De oorschelp is voorzien van een microfoon, waarmee je draadloos telefoongesprekken voert. Met de in te stellen noise cancelling bepaal je zelf hoeveel geluid van buitenaf je meekrijgt. Luister samen naar muziek van één apparaat door 2 exemplaren draadloos te koppelen met de Bluetooth+1 functie.Je laadt de koptelefoon op met de meegeleverde USB kabel.

 

Omschrijving van Doublepoint

De Libratone Q Adapt On-Ear is een draadloze koptelefoon met noise cancelling en Bluetooth. Via Bluetooth streamt u muziek draadloos van uw smartphone. De actieve verstelbare noise cancelling dempt monotoon omgevingsgeluid. Via CityMix bepaal je zelf de sterkte van de noise cancelling zodat u op een veilige manier de koptelefoon kunt gebruiken in het verkeer.
Koppel 2 Libratone Q Adapt On-Ear koptelefoons aan elkaar via Bluetooth en luister naar dezelfde muziek. Daarnaast kunt u eenvoudig telefoongesprekken voeren en beeindigen door middel van een druk op de touch interface. Door het geintegreerde microfoonsysteem waarmee echo wordt verminderd en geluid wordt weg gefilterd zijn telefoongesprekken helderder dan ooit. Met de Libratone App kunt u uw favoriete muziek streamen en de uitmuntende functies van Q Adapt bedienen.
Standaard meegeleverd
? Micro USB oplaadkabel
? Audiokabel
? Opbergetui
? Handleiding

 


Libratone Q Adapt On - Ear Bluetooth Koptelefoon kopen