MAX - 1215 Complete 2200W 2.2 DJ set met o.a. Bluetooth mixer


2% korting MAX - 1215 Complete 2200W 2.2 DJ set met o.a. Bluetooth mixer online kopen

Van € 608,60   Voor 599,00
Status: Leverbaar.

MAX - 1215 Complete 2200W 2.2 DJ set met o.a. Bluetooth mixer online

Wil jij DJ worden? Feesten draaien en het middelpunt van de avond zijn? Dan zit je met de MAX-1215 complete 2200W 2.2 DJ set helemaal goed. Deze complete set wordt compleet geleverd zodat je na ontvangst direct je audiobron kunt aansluiten en kunt starten met draaien. Ja, alles zit erbij, dus ook de kabels om alles met elkaar te kunnen verbinden en om jouw audiobron zoals een CD-speler, tablet, laptop, controller, platenspeler, etc. aan te kunnen sluiten. Gewoon bestellen en na binnenkomst direct aansluiten en beginnen.


De set bestaat uit twee subwoofers die aangestuurd worden door de krachtige SPL1500 versterker. Deze subwoofers zorgen ervoor dat de lage tonen (bassen) goed hoorbaar worden. Deze bassen worden, samen met de midden en hoge tonen, aangevuld door de MAX15 speakers. Deze speakers worden aangestuurd door de SPL700 versterker. Om het geluid in de versterkers te krijgen én om te kunnen mixen is een mixer natuurlijk onmisbaar. Daarom is de set voorzien van een uitgebreide mixer met o.a. Bluetooth en een USB mp3 speler. Zo kan je bijv. een telefoon draadloos verbinden via Bluetooth of muziek (mp3) die op een USB stick staat rechtstreeks afspelen op de mixer. Voor alle overige audiobronnen wordt een RCA - RCA kabel en een RCA - Jack (3,5mm) kabel meegeleverd. Zo ben je er zeker van dat je deze set na ontvangst direct kunt gebruiken.


Om ervoor te zorgen dat het geluid uit de beide MAX15 tops goed hoorbaar is wordt een setje tussenpalen meegeleverd. Met deze tussenpalen is het mogelijk om de tops op hoogte te zetten voor een betere spreiding. Dit is vooral van belang wanneer je meerdere mensen hebt zodat het geluid over de menigte komt.


Profiteer nu van de zéér lage prijs van deze MAX-1215 geluidsinstallatie en start een carrière als DJ!

 


MAX - 1215 Complete 2200W 2.2 DJ set met o.a. Bluetooth mixer kopen