Ohropax Silicon Oordopjes


25% korting Ohropax Silicon Oordopjes online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 9 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 7,99 € 5,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Bestellingen boven 75 euro gratis
  Bezorging: Binnen 1-3 werkdagen
  € 7,99 € 5,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 7,99 € 7,02

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis boven 60 euro
  Bezorging: 2 - 5 werkdagen
  € 7,19

 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 7,39

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 8,95 € 7,39

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 7,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 7,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 7,99


Ohropax Silicon Oordopjes online

Ohropax Silicon Oordopjes zijn gemaakt van huidvriendelijk siliconen. De siliconen zijn waterdicht en licht te vormen naar elke gehoorgang. De oordopjes zijn te gebruiken in verschillende situaties waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. U kunt met Ohropax

 

Omschrijving van Koopjes drogisterij

OHROPAX Silicon zijn oordopjes gemaakt van medische siliconen. Dit materiaal, dat geschikt is voor hergebruik, is ideaal voor de bescherming van de oren. Het is flexibel vormbaar, past zich aan elke oor grootte aan en beschermt effectief tegen omgevingsinvloeden als water, wind en geluid. Op grond van de huid vriendelijke eigenschappen is het aangenaam en vrij van risico te dragen. Samenstelling Medische siliconen Gebruik aanbrengen in het oor

 

Omschrijving van Wehkamp

Ohropax Silicon zijn oordopjes gemaakt van huidvriendelijk siliconen. De siliconen zijn waterdicht en licht te vormen naar elke gehoorgang. De oordopjes zijn te gebruiken in verschillende situaties waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. U kunt met Ohropax Silicon zwemmen, geconcentreerd lezen en bij concerten bieden zij de juiste bescherming. Bij zwemmen raden wij aan vooral de Ohropax Siliconen te gebruiken vanwege de zichtbare roze kleur. De oordopjes zijn eenvoudig te gebruiken, door meermaals stevig te kneden kan er een bolletje van gemaakt worden. Ohropax Silicon kan hergebruikt worden, zijn huidvriendelijk en zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voordelen van Ohropax Silicon: Biedt bescherming tegen water, wind en geluid. Licht te vormen naar iedere gehoorgang. Oordopjes zijn herbruikbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Omschrijving van Vitatheek

OHROPAX Silicon zijn oordopjes gemaakt van medische siliconen. Dit materiaal, dat geschikt is voor hergebruik, is ideaal voor de bescherming van de oren. Het is flexibel vormbaar, past zich aan elke oor grootte aan en beschermt effectief tegen omgevingsinvloeden als water, wind en geluid. Op grond van de huid vriendelijke eigenschappen is het aangenaam en vrij van risico te dragen.
Samenstelling
Medische siliconen
Gebruik
aanbrengen in het oor

 

Omschrijving van Drogisterij deals

Ohropax Oordopjes - Siliconen 6 stuks
De Ohropax Oordopjes heeft bestanddelen die zacht zijn voor de huid en zijn hypo-allergeen. De oordopjes zijn makkelijk in vorm te kneden door ze tussen uw vinger te kenden. De oordopjes zijn makkelijk te vervormen met schone vingers. WIj raden aan om met zwemmen deze oordopjes te gebruiken omdat deze een felle kleur hebben. 
Voordelen van Ohropax Silicon: -Biedt bescherming tegen water, wind en geluid. -Licht te vormen naar iedere gehoorgang. -Oordopjes zijn herbruikbaar. -Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Inhoud:  Ohropax Oordopjes - Siliconen 6 stuks

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

Ohropax Oordopjes - Siliconen 6 stuks
De Ohropax Oordopjes heeft bestanddelen die zacht zijn voor de huid en zijn hypo-allergeen. De oordopjes zijn makkelijk in vorm te kneden door ze tussen uw vinger te kenden. De oordopjes zijn makkelijk te vervormen met schone vingers. WIj raden aan om met zwemmen deze oordopjes te gebruiken omdat deze een felle kleur hebben.
Voordelen van Ohropax Silicon:-Biedt bescherming tegen water, wind en geluid.-Licht te vormen naar iedere gehoorgang.-Oordopjes zijn herbruikbaar.-Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Inhoud: Ohropax Oordopjes - Siliconen 6 stuks

 

Omschrijving van Drogisterij net

Ohropax Siliconen zijn oordopjes gemaakt van huidvriendelijk medische siliconen. De siliconen is waterdicht enlicht te vormen naar elke gehoorgang. De oordopjes zijn te gebruiken in verschillende situaties waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. U kunt met Ohropax Siliconen zwemmen, geconcentreerd lezen en bij concerten bieden zij de juiste bescherming. Bij zwemmen raden wij aan de Ohropax Siliconen te gebruiken vanwege de zichtbare roze kleur. De oordopjes zijn eenvoudig te gebruiken, door meermaals stevig te kneden kan er een bolletje van gemaakt worden. Ohropax Siliconen kan hergebruikt worden, zijn huid vriendelijk en zeer geschikt voor kinderen.Voordelen van Ohropax Siliconen Biedt bescherming tegen water, wind en geluid. Licht te vormen naar iedere gehoorgang. Oordopjes zijn herbruikbaar Geschikt voor kinderen

 

Omschrijving van Drogistplein

Ohropax Silicon

Ohropax Silicon zijn oordopjes gemaakt van huidvriendelijk siliconen. De siliconen zijn waterdicht en licht te vormen naar elke gehoorgang. De oordopjes zijn te gebruiken in verschillende situaties waarbij gehoorbeschadiging kan optreden. U kunt met Ohropax Silicon zwemmen, geconcentreerd lezen en bij concerten bieden zij de juiste bescherming. Bij zwemmen raden wij aan vooral de Ohropax Siliconen te gebruiken vanwege de zichtbare roze kleur.

De oordopjes zijn eenvoudig te gebruiken, door meermaals stevig te kneden kan er een bolletje van gemaakt worden. Ohropax Silicon kan hergebruikt worden, zijn huidvriendelijk en zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voordelen van Ohropax Silicon:
* Biedt bescherming tegen water, wind en geluid;
* Licht te vormen naar iedere gehoorgang;
* Oordopjes zijn herbruikbaar;
* Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Inhoud: 6 oordopjes/3 paar.

 

Omschrijving van Drogist

Ohropax Silicon zijn oordopjes gemaakt van huidvriendelijk medische siliconen. De siliconen zijn waterdicht en licht te vormen naar elke gehoorgang

 


Ohropax Silicon Oordopjes kopen