Philips portable speaker BT100W/00


25% korting Philips portable speaker BT100W/00 online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 39,95 € 29,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 35,00 € 29,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 29,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 30,48 € 29,99


Philips portable speaker BT100W/00 online

Houd uw muziek bij de handBluetoothIngebouwde microfoon voor oproepenOplaadbare batterij2WDraadloos muziek streamen via BluetoothBluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding mogelijk met iPod/iPhone/iPad en andere Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, tablets of zelfs lapto

 

Omschrijving van Fonq

Je muziek altijd bij de hand met de Philips BT100 Bluetooth Draadloze Speaker! Deze speaker is zo compact, je neemt hem gewoon overal mee naartoe. Dankzij de oplaadbare accu en ingebouwde Bluetooth geniet je werkelijk overal draadloos van je muziek!

 

Omschrijving van Wehkamp

Met de Philips BT100W/00 Bluetooth Speaker kun je genieten van je favoriete muziek waar je maar bent. Dankzij het kleine en compacte formaat kun je de speaker overal mee naar toe nemen. Streamen Met Bluetooth kun je heel makkelijk verbinding maken met je iPod, iPhone, iPad maar ook met andere smartphones, tablets en zelfs een laptop. Zo kun je eenvoudig luisteren naar je muziek, maar ook naar het geluid van video's of games. Oplaadbare batterij Met de ingebouwde oplaadbare batterij kun je overal, waar je maar wilt, muziek luisteren. Je hebt geen vervelende kabels en snoeren meer nodig die in de knoop kunnen raken. Je hoeft niet meer te zoeken naar een stopcontact om muziek te luisteren. En wanneer de batterij leeg is laad je hem heel makkelijk weer op om daarna weer te genieten van je muziek. Anti-clipping-functie Dankzij de anti-clipping-functie in de speaker kun je muziek harder afspelen zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Met deze functie wordt het muzieksignaal gecontroleerd wanneer het door de versterker gaat en worden pieken binnen bereik gehouden. Hierdoor kun je zelfs met een bijna lege batterij nog genieten van goede muziek die vervormingsvrij is.

 


Philips portable speaker BT100W/00 kopen