Power Dynamics PDX100 DJ set met DJ meubel


5% korting Power Dynamics PDX100 DJ set met DJ meubel online kopen

Van € 729,00   Voor 689,85
Status: Leverbaar.

Power Dynamics PDX100 DJ set met DJ meubel online

Met deze Power Dynamics PDX100 DJ set met DJ meubel heb je alles wat de professionele DJ nodig heeft. Twee uitgebreide professionele PDX100 CD spelers, een club mixer, een eenvoudig te monteren mobiel meubel en natuurlijk kabels om de CD spelers op de mixer aan te kunnen sluiten. De gehele set sluit je eenvoudig aan op een geluidsinstallatie en je kunt los!


De beide CD spelers zijn de Pioneers onder de instapmodellen. Absolute hoogwaardige CD spelers in een hoge kwaliteit maar dan voor een lagere prijs! Ideaal dus voor de DJ die wil instappen en direct goed wil beginnen of voor de DJ die zijn simpele set zat is en wil upgraden naar een échte set. Met deze set ben je meteen klaar om die stap te maken. De mixer is voorzien van allerlei handige features zoals toonregeling per kanaal, USB aansluiting voor verbinding met een laptop en een gebalanceerde uitgang voor een storingsvrije signaaloverdracht.


De gehele set kan eenvoudig op het meubel geplaatst worden waarbij het meubel voorzien is van een extra drager voor bijv. een laptop. Zo kan je altijd en overal draaien zonder dat je op zoek hoeft naar tafels. Met de beide meegeleverde professionele PD Connex kabels van 1,5 meter sluit je de beide CD spelers zo aan op de mixer. Vergeet niet om een kabel mee te bestellen voor het aansluiten van de mixer op jouw geluidsapparatuur. Indien je niet weet welke kabel je daarvoor moet hebben dan helpen we je natuurlijk graag.


Wil je de set graag mobiel gaan gebruiken? Dat kan uiteraard! Voor het meubel is een mooie bijpassende tas leverbaar zodat je het meubel makkelijk mee kan nemen. Kijk snel onderaan deze pagina voor een mooie korting op de tas voor het meubel.


Levering excl. laptop.

 


Power Dynamics PDX100 DJ set met DJ meubel kopen