Power Dynamics prof. PDX100 CD speler set met club - mixer


15% korting Power Dynamics prof. PDX100 CD speler set met club - mixer online kopen

Van € 599,00   Voor 509,90
Status: Leverbaar.

Power Dynamics prof. PDX100 CD speler set met club - mixer online

Met deze Power Dynamics professionele PDX100 CD speler set met club-mixer ontdek je dat een hoogwaardige DJ set niet per sé duizenden euro's hoeft te kosten. De mogelijkheden van de PDX100 CD spelers in combinatie met de STM-7010 digitale mixer zijn eindeloos en geven de serieuze gevorderde DJ voldoende uitdaging en vermaak. Daarnaast oogt deze club opstelling niet alleen helemaal super, maar alles werkt ook nog eens perfect samen. De beide Power Dynamics PDX100 CD/MP3 spelers zijn de Pioneers onder de instap modellen. Absolute kwaliteit maar voor een betaalbare prijs.


De mixer is, net als de CD spelers, een uitgebreid model. Toonregeling per kanaal is voor een goede overgang natuurlijk onmisbaar en dus zit dat er uiteraard op. Ook is de mixer eenvoudig te verbinden met een computer of laptop voor eenvoudige uitwisseling van muziek. Het opnemen van mixen of demo's is met behulp van deze aansluiting dus ook een fluitje van een cent. Daarnaast beschikt de mixer o.a. over gebalanceerde uitgangen waarmee een storingsvrije overdracht naar de geluisinstallatie verzekerd is.


Dus ben jij je slaapkamer zat en wil je professioneel beginnen met draaien voor andere mensen? Dan is deze set precies wat je nodig hebt. Hoge Power Dynamics kwaliteit voor een betaalbare lage setprijs. Profiteer nu van deze geweldige aanbieding en zet jezelf een grote stap hoger op de DJ ladder.


Levering excl. Vonyx DJ meubel
.

 


Power Dynamics prof. PDX100 CD speler set met club - mixer kopen