Razer Kraken Pro V2 Oval


Razer Kraken Pro V2 Oval online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 9 webshops


 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 89,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 98,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 2,50 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 99,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 99,99

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 99,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 101,50

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95
  Bezorging: Voor 22:30 besteld, morgen in huis
  € 108,36 € 103,95
 • € 117,00


Kraken Pro V2 Oval online

De Razer Kraken Pro V2 Oval is een Gaming headset voor lange game sessies. Deze headset levert helder geluid en is voorzien van dikke, ovale, kunstleren oorkussens die goed vormen om jouw oren voor maximaal comfort, een goede ventilatie voor langdurig gebruik en optimaal gepositioneerde oorschelpen met superieure geluidsisolatie waardoor je alleen hoort wat je moet horen. Met een flexibele hoofdband structuur en lichtgewicht frame, is de Razer Kraken Pro V2 ontworpen voor langdurig draagcomfort, voorzien van een microfoon met Noise Filtering zodat je altijd goed te verstaan bent en een nog betere bass-response dat dankzij goede afgestelde drivers compromisloze audio kwaliteit levert.

 

Omschrijving van Vivolanda

50 MM AUDIO DRIVERS - SPECIAAL AFGESTEMD VOOR GEBALANCEERDE IN-GAME AUDIO EN COMMUNICATIE De Razer Kraken Pro V2 is uitgerust met grotere drivers dan zijn voorganger, waardoor hij nog harder en rijker geluid kan produceren. Het lijkt alsof je werkelijk middenin alle gamingactie zit, maar desondanks zullen de shotcalls van je teamgenoten gegarandeerd helder doorkomen. ALUMINIUM UNIBODY BEHUIZING VOOR EXTRA DUURZAAMHEID De behuizing van de Razer Kraken Pro V2 is gemaakt van bauxiet aluminium, waardoor de headset lichtgewicht, flexibel en ongelofelijk robuust is. Hij is uitvoerig getest en bewezen bestand tegen de ontberingen van pro-gaming. MAXIMAAL COMFORT - TEGEN VERMOEIDHEID - Bij het ontwerp van de hoofdband is gelet op een gelijkmatige gewichtsverdeling en een verminderde klemkracht voor maximaal comfort tijdens langdurige gamingsessies. - De ovale (Over-Ear) oorkussens zijn groter, zachter en hebben een sterkere isolerende werking dan ooit tevoren. - Dankzij speciaal aangebrachte groeven in de oorkussens kunnen brildragende gamers de headset ook gebruiken zonder dat hun bril in de weg zit. VOLLEDIG UITTREKBARE MICROFOON MET IN-LINE AFSTANDSBEDIENING - VOOR KRISTALHELDERE COMMUNICATIE Goede teamcommunicatie is van essentieel belang in de hypercompetitieve e-sportsgames van tegenwoordig. De Razer Kraken Pro V2 heeft een volledig uittrekbare unidirectionele microfoon zodat je er zeker van kunt zijn dat je shotcalls en strategische overwegingen helder overkomen op je teamgenoten. Bovendien heb je met de in-line afstandsbediening direct toegang tot de volume- en mutebediening, zodat je altijd met je volle aandacht bij de game kunt blijven. Kenmerken: Hoofdtelefoon - Frequentiebereik: 12 Hz 28 kHz - Impedantie: 32 Omega @ 1 kHz - Gevoeligheid (@1 kHz): 118 dB - Ingangsvermogen: 30 mW (Max) - Drivers: 50 mm met neodymiummagneten - Binnenste diameter oorschelp: 56 mm - Verbindingstype: Analoog 3,5 mm - Kabellengte: 1,3 m en een microfoonsplitter van 2 m - Gewicht (ca.): 322 g - Oval Cush Headphone Microfoon - Frequentiebereik: 100 Hz 10 kHz - Signaal-ruisverhouding: 55 dB - Gevoeligheid (@1 kHz): -38 3 dB - Ontvangstpatroon: Unidirectionele ECM microfoonarm In-line bediening - Analoge volumeregelaar - Mute-schakelaar voor de microfoon Geschikt voor: - Toestellen met een 3,5 mm audioaansluiting - Audio + microfoongebruik - Toestellen met een 3,5 mm audio + mic-aansluiting - SYSTEEMVEREISTEN - PC / Mac / PlayStation 4 / Xbox One* - Windows 7 / Mac OS X 10.9 (of hoger) - Internetverbinding voor de driverinstallatie - Ten minste 100 MB aan vrije ruimte op de harde schijf * Hiervoor heb je mogelijk een Xbox One Stereo Headset Adapter nodig (niet meegeleverd)

 

Omschrijving van Informatique

Razer Kraken Pro V2 Oval Earpad

 

Omschrijving van Media markt

De Razer Kraken Pro V2 zet een nieuwe standaard neer op het gebied van gaming. De headset beschikt over grotere drivers dan zijn voorganger, hierdoor kan hij een nog harder en rijker geluid produceren en lijkt het alsof je midden in de actie zit. Dankzij het aluminium frame is de Razer Kraken Pro V2 licht en stevig, hierdoor zal de headset na vele uurtjes gamen nog steeds comfortabel aanvoelen. De zachte ovale oorkussens completeren de headset en zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden afgesloten worden. De microfoon van de headset is in- en uittrekbaar en de bedieningsknoppen zitten op de kabel. Zo zorgt de Razer Kraken Pro V2 ervoor dat je urenlang zorgeloos kunt gamen met kraakhelder geluid.

 

Omschrijving van Coolblue

PC, PS4, Xbox One en mobiele apparaten Stereo Bedraad

 

Omschrijving van Wehkamp

De Razer Kraken Pro V2 is uitgerust met grotere drivers dan zijn voorganger, waardoor hij nog harder en rijker geluid kan produceren. Het lijkt alsof je werkelijk middenin alle gamingactie zit, maar desondanks zullen de shotcalls van je teamgenoten gegarandeerd helder doorkomen. Aluminium behuizing De behuizing van de Razer Kraken Pro V2 is gemaakt van bauxiet aluminium, waardoor de headset lichtgewicht, flexibel en ongelofelijk robuust is. Hij is uitvoerig getest en bewezen bestand tegen de ontberingen van pro-gaming. Optimaal draagcomfort Bij het ontwerp van de hoofdband is gelet op een gelijkmatige gewichtsverdeling en een verminderde klemkracht voor maximaal comfort tijdens langdurige gamingsessies. De oorkussens zijn groter, zachter en hebben een sterkere isolerende werking dan ooit tevoren. Daarnaast kun je ze eenvoudig omwisselen voor een andere pasvorm: bepaal zelf welke je het prettigst vindt, het ronde of het ovalen ontwerp. De ronde oorkussens worden afzonderlijk verkocht. Dankzij speciaal aangebrachte groeven in de oorkussens kunnen brildragende gamers de headset ook gebruiken zonder dat hun bril in de weg zit. Microfoon De Razer Kraken Pro V2 heeft een volledig uittrekbare microfoon zodat je er zeker van kunt zijn dat je shotcalls en strategische overwegingen helder overkomen op je teamgenoten. Bovendien heb je met de in-line afstandsbediening direct toegang tot de volume- en mutebediening, zodat je altijd met je volle aandacht bij de game kunt blijven.

 

Omschrijving van Blokker

De Razer Kraken Pro V2 Oval is een Gaming headset voor lange game sessies. Deze headset levert helder geluid en is voorzien van dikke, ovale, kunstleren oorkussens die goed vormen om jouw oren voor maximaal comfort, een goede...

 

Omschrijving van Videogames

50mm Audio Drivers - Speciaal afgestemd voor gebalanceerde in-game audio en communicatie.

De Razer Kraken Pro V2 is uitgerust met grotere drivers dan zijn voorganger, waardoor hij nog harder en rijker geluid kan produceren. Het lijkt alsof je werkelijk middenin alle gamingactie zit, maar desondanks zullen de shotcalls van je teamgenoten gegarandeerd helder doorkomen.Aluminium undibody behuizing voor eztra duurzaamheid.

De behuizing van de Razer Kraken Pro V2 is gemaakt van bauxiet aluminium, waardoor de headset lichtgewicht, flexibel en ongelofelijk robuust is. Hij is uitvoerig getest en bewezen bestand tegen de ontberingen van pro-gaming.Maximaal comfort tegen vermoeidheid.

Bij het ontwerp van de hoofdband is gelet op een gelijkmatige gewichtsverdeling en een verminderde klemkracht voor maximaal comfort tijdens langdurige gamingsessies.

De ovale (Over-Ear) oorkussens zijn groter, zachter en hebben een sterkere isolerende werking dan ooit tevoren.

Dankzij speciaal aangebrachte groeven in de oorkussens kunnen brildragende gamers de headset ook gebruiken zonder dat hun bril in de weg zit.Volledig uittrekbare microfoon met in-lane afstandsbediening voor kristaheldere communicatie.

Goede teamcommunicatie is van essentieel belang in de hypercompetitieve e-sportsgames van tegenwoordig. De Razer Kraken Pro V2 heeft een volledig uittrekbare unidirectionele microfoon zodat je er zeker van kunt zijn dat je shotcalls en strategische overwegingen helder overkomen op je teamgenoten. Bovendien heb je met de in-line afstandsbediening direct toegang tot de volume- en mutebediening, zodat je altijd met je volle aandacht bij de game kunt blijven.Hoofdtelefoon

Frequentiebereik: 12 Hz - 28 kHz

Impedantie: 32 Omega @ 1 kHz

Gevoeligheid (@1 kHz): 118 dB

Ingangsvermogen: 30 mW (Max)

Drivers: 50 mm; met neodymiummagneten

Binnenste diameter oorschelp: 56 mm

Verbindingstype: Analoog 3,5 mm

Kabellengte: 1,3 m en een microfoonsplitter van 2 m

Gewicht (ca.): 322 g

Oval Cush HeadphoneMicrofoon

Frequentiebereik: 100 Hz - 10 kHz

Signaal-ruisverhouding: > 55 dB

Gevoeligheid (@1 kHz): -38 ± 3 dB

Ontvangstpatroon: Unidirectionele ECM microfoonarm

In-line bediening

Analoge volumeregelaar

Mute-schakelaar voor de microfoon

Geschikt voor:

Toestellen met een 3,5 mm audioaansluiting

Audio + microfoongebruik

Toestellen met een 3,5 mm audio + mic-aansluitingSysteemvereisten

PC / Mac / PlayStation 4 / Xbox One

Windows 7 / Mac OS X 10.9 (of hoger)

Internetverbinding voor de driverinstallatie

Ten minste 100 MB aan vrije ruimte op de harde schijf

 


Razer Kraken Pro V2 Oval kopen