Sennheiser CX 2.00i


Sennheiser CX 2.00i online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95
  Bezorging: Voor 22:30 besteld, morgen in huis
  € 44,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 49,99 € 44,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 49,95 € 49,00

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 49,00

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 49,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 49,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 49,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 49,00


Sennheiser CX 2.00i online

Omschrijving van Expert

De nieuwe CX 2.00 headset van Sennheiser levert het rijke, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser verwacht. Daarbij komt nog het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen en microfoon, waarmee je met een druk op de knop telefoongesprekken kunt aannemen en je muziek kunt bedienen. De CX 2.00 is de perfecte headset voor onderweg.Features- Headset met levendig geluid en diepe bas.- Geoptimaliseerde vorm en afmeting voor een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort.- Oordopjes in 4 maten (XS, S, M, L) voor effectieve demping van omgevingsgeluid.- Geïntegreerde afstandsbediening met 3 knoppen en microfoon.- Beschikbaar in zwart of wit.

 

Omschrijving van Bcc

SennheiserCX2.00i\nDe CX 2.00i headset van Sennheiser levert het rijke, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser verwacht. Daarbij komt nog het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen en microfoon, waarmee je met een druk op de knop telefoongesprekken kunt aannemen en je muziek kunt bedienen. De CX 2.00 is de perfecte headset voor onderweg.\n\nFeatures\n- Headset

 

Omschrijving van Ep

CX 2.00i, 17Hz-20kHz, 100Hz-10kHz Mic, 3.5mm, 1.2m, f/ Apple, Zwart De nieuwe CX 2.00 headset van Sennheiser levert het rijke, bas-gedreven geluid dat je van een Sennheiser verwacht. Daarbij komt nog het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen en microfoon, waarmee je met een druk op de knop telefoongesprekken kunt aannemen en je muziek kunt bedienen. De CX 2.00 is de perfecte headset voor onderweg. Features - Headset met levendig geluid en diepe bas. - Geoptimaliseerde vorm en afmeting voor een perfecte pasvorm en ultiem draagcomfort. - Oordopjes in 4 maten (XS, S, M, L) voor effectieve demping van omgevingsgeluid. - Geïntegreerde afstandsbediening met 3 knoppen en microfoon. - Beschikbaar in zwart of wit.

 

Omschrijving van Fonq

De perfecte headset voor onderweg! De CX 2.00 Oordopjes leveren het rijke geluid dat je van Sennheiser gewend bent en daarbij het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening en microfoon. Eenvoudig controle over muziek én telefoonoproepen!

 

Omschrijving van Media markt

De Sennheiser CX 2.00i oordopjes combineren een ijzersterk geluid met een praktisch ontwerp. Met de microfoon met afstandsbediening voor Apple-toestellen schakelt u snel tussen telefoongesprekken en uw muziek. U geniet van een fikse dosis draagcomfort dankzij het supercompacte ontwerp. Tenslotte vindt u met de meegeleverde sleeves in diverse maten altijd een aangename pasvorm waarmee u omgevingsgeluid buitensluit. In de Sennheiser CX 2.00i in-ear-oordopjes zit muziek.

 

Omschrijving van Wehkamp

Optimaal genieten van je favoriete muziek doe je met de CX 2.00i in ear koptelefoon van Sennheiser , deze levert een krachtige geluidservaring met een diepe, harde bas. Daarbij komt nog het gebruiksgemak van de geïntegreerde afstandsbediening met drie knoppen en microfoon, waarmee je met een druk op de knop telefoongesprekken kunt aannemen en je muziek kunt bedienen. De CX 2.00 is de perfecte headset voor onderweg. Deze hoofdtelefoon is geschikt voor iPhone/iPad/iPod Het nieuwe ultrakleine ontwerp staat garant voor uitmuntend draagcomfort en de bijgeleverde set van oordopjes in vier verschillende maten (XS, S, M, L) zorgt ervoor dat omgevingsgeluid effectief gedempt wordt, zodat je de beat echt kunt voelen!

 


Sennheiser CX 2.00i kopen