Sennheiser HD 599 Over - Ear Koptelefoon


Sennheiser HD 599 Over - Ear Koptelefoon online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 249,00


Sennheiser HD 599 Over - Ear Koptelefoon online

Je gaat op in de muziek en zingt keihard mee. Dan open je je ogen en sta je? in de woonkamer. Huh? Je dacht toch echt dat je op de eerste rij bij een concert van je favoriete artiest stond. Ja, dat is wat de Sennheiser HD 599 teweeg kan brengen!

 

Omschrijving van Media markt

De compromisloze SENNHEISER HD hoofdtelefoon verzorgt een natuurlijke en zuivere audioweergave. Dankzij het open ontwerp van deze comfortabele over-ear-hoofdtelefoon krijg je een dynamisch en rijk geluidsveld voorgeschoteld. De zachte oorkussens omsluiten je oren en omgevingsgeluid krijgt geen kans je home-entertainmentervaring te verstoren. Bovendien zijn de oorkussens vervangbaar zodat je ook op de lange termijn geniet van een fikse dosis draagcomfort. Tenslotte wordt de veelzijdige SENNHEISER HD geleverd met twee kabels en een verloopstukje van 6,3 naar 3,5 mm. De ene kabel heeft een lengte van drie meter en is voorzien van een 6,3 mm-jack voor gebruik met apparatuur in huis. De andere kabel is 1,2 meter lang en is uitgerust met een éénknopsafstandsbediening en een mini-jackaansluiting voor gebruik met Apple-toestellen onderweg. Zo schakel je eenvoudig tussen je muziek en telefoongesprekken. Met de SENNHEISER HD ontdek je steeds weer nieuwe details.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Sennheiser HD 599 zorgt ervoor dat jij niet meer elke keer naar een concert hoeft te gaan, je zal met deze koptelefoon thuis genieten van jouw favoriete muziek door de hoge kwaliteit van de koptelefoon. Deze koptelefoon is aangedreven door de transducer technologie van Sennheiser, dit zorgt ervoor dat het signaal van de audio rechtstreeks in je oren geleid wordt. Het design is aantrekkelijk en de vormgeving is heel modern. Deze koptelefoon heeft bovendien een diepe contouren bas, dat ervoor zorgt dat jouw muziek met een nog beter kwaliteit te horen zal zijn. Tevens beschikt deze koptelefoon over grote, zachte afneembare oorkussens en over een brede gewatteerde hoofdband die beiden erg comfortabel zijn. De koptelefoon kun je aansluiten op je home audioapparatuur doormiddel van een 6,3 mm jack, die zich aan het einde van de drie meter kabel bevindt

 


Sennheiser HD 599 Over - Ear Koptelefoon kopen