Sony SRS - ZR5


Sony SRS - ZR5 online kopen


139,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 8 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: 1 - 3 werkdagen
  € 139,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 139,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 230,00 € 151,47

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 230,00 € 182,15

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 185,00

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 189,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 217,26 € 199,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Verschillend per product.
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 229,00 € 199,99


Sony SRS - ZR5 online

Til audio in huis naar een hoger plan. De Sony SRS-ZR5 is een alles-in-één draadloze speaker. Hifi geluid en een tijdloos design, eenvoudig bedienbaar via uw smartphone of pc inclusief verschillende muziekdiensten. Koppel twee ZR5 speakers voor stereogeluid, surround sound of draadloos muziek in meerdere kamers.

 

Omschrijving van Media markt

De compacte Sony SRS-ZR5 streaming speaker klinkt als een klok. Deze gebruiksvriendelijke draadloze multiroomluidspreker combineert een strak design met een uitmuntende geluidsweergave. Via SongPal Link koppel je de SRS-ZR5 aan je SongPal-luidsprekernetwerk. De SRS-ZR5 ondersteunt de LDAC-standaard voor een onberispelijke draadloze audio-overdracht en het binnenwerk bevat een verfijnde tweeter en een krachtige woofer. De SRS-ZR5 heeft wifi-, Bluetooth- en NFC-ondersteuning voor draadloos afspeelplezier en de ClearAudio+-technologie zorgt voor een rijke audioweergave.

 

Omschrijving van Fonq

Deze draadloze alleskunner laadt je alle hoeken van het huis zien. Op muzikaal gebied dan. De Sony SRS-ZR5 is namelijk uit te breiden tot een multiroom systeem. Bovendien draait de speaker zijn 'luidspreker' niet om voor spectaculair hifigeluid!

 

Omschrijving van Bcc

Sony portable speaker SRSZR5W\nKrijg geweldig geluid thuis met draadloos streamen via Bluetooth®.\n\nDraadloze Bluetooth®-speaker met connectiviteit via NFC One-Touch, HDMI- en USB-ingangen, en synchronisatie voor meerdere speakers met SongPal.

 

Omschrijving van Ep

De Sony SRS-ZR5W is een veelzijdige draadloze speaker waarmee u op veel verschillende manieren naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Zo kunt u eenvoudig uw USB stick aansluiten of muziek streamen via Bluetooth. Daarnaast zijn zowel Spotify als Google Cast geïntegreerd. Met Spotify Connect heeft u direct toegang tot uw favoriete muziek. Met Google Cast luistert u naar podcasts, muziek van uw laptop of naar duizenden radiostations. Tevens is het mogelijk om meerdere Sony speakers aan elkaar te koppelen, om zo een multiroom systeem te creëeren. Met dank aan de passieve radiatoren geniet u van een krachtig, diep bass geluid, waar u ook maar wilt.

 

Omschrijving van Wehkamp

Met de Sony SRSZR5 2.2 draadlos muzieksysteemr met Multi-Room en Wireless Surround/Stereo, Bluetooth, NFC, Google Cast en Spotify Connect geniet je in elke ruimte in het huis van je favoriete muziek. Dit is mogelijk dankzij de multi-room-functie van SongPal Link. Stel een afspeellijst samen met Spotify of draai je favoriete album grijs. Deze draadloze speaker geeft je basgeluid een boost met een woofer en een passieve radiator.E en passieve radiator werkt samen met de subwoofer en reageert op luchtbewegingen door de speaker, waardoor er kunstmatig ruimte in de speakerkast ontstaat. Door deze ruimte kan er meer lucht door de speakers stromen, waardoor nog kleinere units superieur geluid kunnen leveren, vooral bij lage frequenties. Geef je muziek de ruimte en luister in meerdere kamers met SongPal Link Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van SongPal Link, met behulp van de SongPal-app. Hiermee kunt je bepaalde Soundbars en speakers van Sony groeperen. Met de Group-modus kun je dezelfde muziek gelijktijdig via meerdere speakers afspelen, en met de Single-modus speel je verschillende muziek uit verschillende speakers af. Maak verbinding via USB A, USB B en HDMI (ARC) Sluit al je apparaten op de draadloze speaker aan via de twee verschillende USB-poorten en HDMI-ingangen (ARC). Een USB A-poort is ideaal om hi-res audio en mp3-bestanden te streamen. De tweede poort is USB-B voor aansluiting op een pc. Hiermee kunt je digitale bestanden rechtstreeks vanuit je muziekbibliotheek op de pc afspelen, zonder signaalverlies.

 

Omschrijving van Otto

Middenluidspreker: * Behuizing middenluidspreker: gesloten * Signaaltransmissie middenluidspreker: draadloosVerbindingen: * Bluetooth: ja * WiFi: ja * NFC: ja * Spotify Connect: ja *

 


Sony SRS - ZR5 kopen