Sony SRS - ZR7


Sony SRS - ZR7 online kopen


267,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 9 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: 1 - 3 werkdagen
  € 267,00

 • Bezorging door: PostNL, UPS
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  € 436,00 € 267,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 350,00 € 282,50

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 282,50

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 350,00 € 286,52

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 299,00 € 295,00

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 299,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 350,00 € 309,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Verschillend per product.
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 349,00 € 315,99


Sony SRS - ZR7 online

Geniet overal in huis van ieder detail van uw favoriete muziek. De Sony SRS-ZR7 draadloze speaker levert een verfijnde levensechte luisterervaring. Stream eenvoudig in meerdere ruimten via uw smartphone of pc met verschillende muziekdiensten. Koppel draadloos twee ZR7 speakers op verschillende plaatsen in uw huis of gebruik ze samen voor surround sound of stereo.

 

Omschrijving van Bax shop

De Sony SRS-ZR7 is een draadloze speaker met klasse. Hij streamt muziek snel via de Bluetooth 4.2 technologie. LDAC zorgt ervoor dat er drie keer zo veel data wordt getransporteerd, reken dus op een hoge kwaliteit audio!

 

Omschrijving van Fonq

De Sony SRS-ZR7 speaker heeft passie voor geluid, dat merk je in alles. In de manier waarop hij Hi-Res audio ten gehore brengt en in de manier waarop hij jou laat geloven dat de artiest recht voor je staat. Ja, dat noemen wij nou passie voor geluid.

 

Omschrijving van Media markt

De verfijnde Sony SRS-ZR7 streaming speaker onthult ieder subtiel detail van je trackcollectie. Deze draadloze multiroomluidspreker levert een bijzonder overtuigende 2.2-kanaalsweergave. Via SongPal Link koppel je de SRS-ZR7 aan je SongPal-luidsprekernetwerk. De SRS-ZR7 ondersteunt de LDAC-standaard voor een draadloze audio-overdracht die het niveau van high-resolution-audio benadert. Het binnenwerk bevat twee krachtige speakers en een passieve radiator die samenwerkt met de subwoofers. De SRS-ZR7 heeft wifi-, Bluetooth- en NFC-ondersteuning voor draadloos afspeelplezier en de combinatie van DSEE HX- en ClearAudio+-technologie zorgt voor een onberispelijke audioweergave.

 

Omschrijving van Wehkamp

Met de Sony SRSZR7 draadloze High-Res Audio Speaker met Multi-Room en Wireless Surround/Stereo, Bluetooth, NFC, Google Cast en Spotify Connect geniet je in elke ruimte in huis van je favoriete muziek. Dit is mogelijk dankzij de multi-room-functie van SongPal Link. Stel een afspeellijst samen met Spotify of draai je favoriete album grijs. Deze draadloze speaker geeft je basgeluid een boost met een woofer en een passieve radiator.E en passieve radiator werkt samen met de subwoofer en reageert op luchtbewegingen door de speaker, waardoor er kunstmatig ruimte in de speakerkast ontstaat. Door deze ruimte kan er meer lucht door de speakers stromen, waardoor nog kleinere units superieur geluid kunnen leveren, vooral bij lage frequenties. Geef je muziek de ruimte en luister in meerdere kamers met SongPal Link Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van SongPal Link, met behulp van de SongPal-app. Hiermee kunt je bepaalde Soundbars en speakers van Sony groeperen. Met de Group-modus kun je dezelfde muziek gelijktijdig via meerdere speakers afspelen, en met de Single-modus speel je verschillende muziek uit verschillende speakers af. LDAC voor de overdracht van hi-res audiobestanden LDAC ondersteunt verschillende overdrachtsnelheden afhankelijk van je draadloze omgeving. Hiermee kun je genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res, doordat gegevens worden verzonden op de maximale overdrachtsnelheid: 990 kbps (circa drie keer zoveel gegevens als bij conventionele bluetoot audio). Met LDAC geniet je van een verbeterde draadloze luisterervaring voor al je muziek, zoals de artiest het heeft bedoeld. Maak verbinding via USB A, USB B en HDMI (ARC) Sluit al je apparaten op de draadloze speaker aan via de twee verschillende USB-poorten en HDMI-ingangen (ARC). Een USB A-poort is ideaal om hi-res audio en mp3-bestanden te streamen. De tweede poort is USB-B voor aansluiting op een pc. Hiermee kunt je digitale bestanden rechtstreeks vanuit je muziekbibliotheek op de pc afspelen, zonder signaalverlies. DSEE HX herstelt je muziekbestanden Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

 

Omschrijving van Bcc

Sony portable speaker SRSZR7W\nVul uw huis met superieur geluid en stream in meerdere kamers.\n\nDraadloze Bluetooth®-speaker met connectiviteit via NFC One-Touch, compatibiliteit met hi-res audio en synchronisatie voor meerdere speakers met SongPal.

 

Omschrijving van Expert

Met deze Sony SRSZR7B draadloze Bluetooth-speaker geniet u van superieur geluid in uw woonkamer. Speel met n aanraking hi-res audio af vanaf uw muziekspeler of sluit eenvoudig aan op uw tv 2 met HDMI (ARC). En met SongPal kunt u meerdere speakers draadloos synchroniseren voor rijke Surround Sound in meerdere ruimten en krachtig stereogeluid achter. Deze speakers is geschikt voor audio met hoge resolutie. Hij heeft een 2.2-kanaals en dubbele passieve radiatoren voor ongevenaard geluid. Stream muziek eenvoudig met Google Cast en Spotify Connect.

 

Omschrijving van Otto

Middenluidspreker: * Behuizing middenluidspreker: gesloten * Signaaltransmissie middenluidspreker: draadloosVerbindingen: * Bluetooth: ja * WiFi: ja * NFC: ja * Spotify Connect: ja *

 


Sony SRS - ZR7 kopen