Sony WH - 1000XM2N Bluetooth - koptelefoon


5% korting Sony WH - 1000XM2N Bluetooth - koptelefoon online kopen


Van € 399,00   Voor 379,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL, UPS
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  € 399,00 € 379,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 379,00

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 379,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 399,00 € 379,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 399,00 € 379,00


Sony WH - 1000XM2N Bluetooth - koptelefoon online

Voor de Hi-Res muziekliefhebber die smart en comfortabel van zijn of haar favoriete muziek wil genieten is er de Sony WH-1000XM2, voorzien van alle moderne technische snufjes voor de beste luisterervaring!

 

Omschrijving van Media markt

Dit krijg je erbij: Draagetui, vliegtuigadapter, audiokabel, USB-kabel 4

 

Omschrijving van Artencraft

Ongelofelijk stil, moeiteloos slimGeen gedoe, geen lastige instellingen, gewoon baanbrekende Wireless Noise Cancelling1 afgestemd op u en uw leven.Hoor wat u wilt, zoals u het wiltOnze baanbrekende Wireless Noise Cancelling is nu nog slimmer met persoonlijke optimalisering en optimalisering voor atmosferische druk. Zo wordt de ruisonderdrukking aangepast aan uw luisterstijl en uw vlieghoogte.De slimme adaptieve geluidsregeling Slim luisteren past het geluid aan aan wat u doetDe slimme adaptieve geluidsregeling Slim luisteren detecteert automatisch wat u aan het doen bent, bijvoorbeeld reizen,

 

Omschrijving van Wehkamp

Met de Sony WH-1000XM2 over-ear bluetooth koptelefoon met Noice Cancelling in de kleur goud, kun je ongestoord muziek luisteren zonder achtergrondgeluiden. Deze koptelefoon staat voor fantastisch geluid met een perfect draagcomfort. Bedien gemakkelijk al je muziek en oproepen met het anraakpaneel aan de zijkant van de hoofdtelefoon. Pas omgevingsgeluid aan met de Sony headphones Connect-app om belangrijke geluiden te horen terwijl je onderweg bent. De slimme adaptieve geluidsregeling Slim luisteren past het geluid aan aan wat je doet De slimme adaptieve geluidsregeling Slim luisteren detecteert automatisch wat jeaan het doen bent, bijvoorbeeld reizen, wandelen of wachten, en past de instellingen voor het omgevingsgeluid daarop aan. Je kunt de instellingen aan je voorkeuren aanpassen in de Sony I Headphones Connect-app. Draadloze streaming op zijn best Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) als bij conventionele draadloze bluetooth-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res. Me t één aanraking in een gesprek door de Quick Attention Mode Praat met anderen zonder je hoofdtelefoon af te nemen. Hou je hand boven de behuizing om het volume lager te zetten, zodat je de ander direct kunt verstaan.

 


Sony WH - 1000XM2N Bluetooth - koptelefoon kopen