Steelseries Siberia 840 Wireless Gaming Headset


Steelseries Siberia 840 Wireless Gaming Headset online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 7 webshops


 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 329,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 329,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 339,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  € 342,19

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Verschillend per product.
  Bezorging: Binnen 5 werkdagen
  € 345,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 349,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 351,50


Siberia 840 Wireless Gaming Headset online

De Siberia 840 is de perfecte gaming headset. Gewapend met een vertragingsvrije draadloze verbinding, zender met een OLED-scherm, on-ear controles, een kristalheldere microfoon en Bluetooth-connectiviteit, de Siberia 840 is alles wat je nodig hebt voor welk gaming platform dan ook. Geen Vertraging De Siberia 840 maakt gebruik van aanhoudend frequency-hopping technologie om vertraging tussen het spel en je headset te voorkomen. Surround Sound Dompel jezelf onder in ongelooflijk virtueel 7.1 surround sound. Terwijl de meeste headsets gewoon voorzien zijn van Dolby Headphone, beschikt de Siberia 840 over drie verschillende Dolby-technologie?n. Soundscape De Siberia 840 levert uitzonderlijk afgestemde audio die perfect is voor games, films, muziek en nog veel meer. Bluetooth Met de Bluetooth connectie kan je met VoIP praten via je mobiele apparaten. Gamers kunnen ook bellen en muziek streamen zonder hun headset af te nemen. Bekijk je instellingen Niet meer kijken naar knipperende LED's om je huidige instellingen te ontcijferen, want de Siberia 840 zender box heeft een OLED display dat je profielen, audiobronnen, levensduur van de batterij en het volume toont. Draadloze bediening De bediening op de oorschelp is snel en intu?tief. Met de draaiknop kan je het volume aanpassen en navigeren tussen de meest gebruikte instellingen. Visual Chat Mix Je past zelf het balans aan van het audio niveau tussen de actie in je spel en de communicatie met je team. Zet gewoon de chat-audio hoger om te zorgen dat je je vrienden altijd kan horen, of zet ze juist zachter als je je beter wil concentreren op het spel. Batterijen Nooit meer stroom verliezen, nooit meer bedraad. De Siberia 840 beschikt over twee lithium-ion batterijen van 20 uur. De reserveaccu wordt opgeladen in de ontvanger en is dus altijd klaar wanneer je hem het meest nodig hebt.

 

Omschrijving van Vivolanda

De Siberia levert de professionele audio die je gewend bent en waar je van houdt en beschikt daarnaast ook nog eens over Bluetooth. Deze headset is lag-vrij, heeft weinig latentie en beschikt over drie soorten Dolby surround sound technologie. Als de Siberia verbonden is met Bluetooth, dan werkt hij op bijna alle besturingssystemen. De Siberia heeft een oled display om alle instellingen voor audio, draadloze verbinding, configuratie en het systeem visueel te kunnen bekijken en regelen. De meest gebruikte instellingen kunnen handmatig worden aangepast via de headset. De Siberia bevat een headset, zender en alle kabels die je nodig hebt om de Siberia aan te sluiten op je PC, Xbox 360, Playstation, Mac, media centers, home cinema set en mobiele apparaten. Er worden ook twee hot-swappable Lithium-Ion batterijen meegeleverd voor een eindeloze speelduur. 1. Dankzij de 2.4 GHz draadloze audio zonder lag krijg je het perfecte geluid voor al jouw games. 2. Twee hot-swappable Li-Ion batterijen om eindeloos te spelen. 3. Door de dolby virtual 7.1 surround sound bevind je je in het midden van alle actie. 4. Premium oorkussens van kunstleer met geheugenschuim. 5. Geschikt voor PC/Mac, Xbox One/360, PS3/4, AppleTV/Roku, home cinema, mobiele apparaten en apparaten met Bluetooth. Kenmerken: Headset: - De nieuwe generatie speaker drivers zorgen voor gedetailleerde hoge tonen, nauwkeurige middentonen en een lage bass. - Gesloten hoofdtelefoon voor superieure nauwkeurigheid, helderheid en details. - Door de dolby virtual 7.1 surround sound bevind je je in het midden van alle actie. - Intrekbare, directionele zwanenhalsmicrofoon met mute-lampje. - Twee hot-swappable Li-Ion batterijen om eindeloos te spelen. - Via Sound Share kun je de audio delen met je vrienden. - Met het klikwiel kun je via de oorschelp het volume en de menu's bedienen. - Oorkussens van geheugenschuim en gewatteerde hoofdband met oppervlakten die zo glad zijn als leer voor een comfortabele pasvorm. - Uitgangen: Delen (3,5 mm, 3-pole), Chatten (2,5 mm, 3-pole). Zender: - Groot oled display toont je duidelijke alle menu's en instellingen. - Regel en configureer alles via de zender of handmatig via de headset. - De zender is voorzien van oplaadbare batterijen. - Bluetooth Low Energy. - Geschikt voor Xbox 360, PS3/4, PC/Mac, AppleTV/Roku, home cinema en mobiele apparaten. - 5-bands EQ om het geluid te optimaliseren voor iedere game of situatie. - Drie Dolby surround sound technologieën: Dolby Digital, Dolby Headphone, en Dobly Pro Logic IIx. - ChatMix en LiveMix van SteelSeries helpen je om te horen wat je moet horen, wanneer je het moet horen, hoe je het wilt horen. - Je kunt visueel het volume, de headset, de batterij en de Dolby status van de zender bekijken en regelen.

 

Omschrijving van Media markt

Kwalitatief Dolby 7.1 surround-geluid hoor je met de draadloze gaming headset van Steelseries Siberia 840. De gaming headset sluit je aan op je gameconsoles, pc of laptop, waarna je geniet van de comfortabele en zachte oorkussens van leer en schuim. Met het klikwiel op de oorschelp bedien je de verschillende menu?s en het volume. De Steelseries Siberia 840 wordt geleverd met twee hot swappable accu?s waardoor je nooit hoeft te stoppen met gamen of muziek luisteren. Daarnaast zorgt de ruisonderdrukkende microfoon ervoor dat je goed kunt communiceren met jouw teamgenoten. Onderweg maak je via Bluetooth verbinding tussen de Siberia 840 en je mobiele telefoon.

 

Omschrijving van Otto

Verbindingen: * Overdracht: BluetoothAudio: * Hi-Res (audio met hoge resolutie): ja * Soundmodus: surround * Frequentiebereik: 20-20.000 Hz * Impedantie: 32 ohmMicrofoon: * Mute-functie: ja

 

Omschrijving van Wehkamp

De Steelseries Siberia levert de professionele audio die je gewend bent en waar je van houdt en beschikt daarnaast ook nog eens over Bluetooth. Deze headset is lag-vrij, heeft weinig latentie en beschikt over drie soorten Dolby surround sound technologie. Als de Siberia verbonden is met Bluetooth, dan werkt hij op bijna alle besturingssystemen. De Siberia heeft een oled display om alle instellingen voor audio, draadloze verbinding, configuratie en het systeem visueel te kunnen bekijken en regelen. De meest gebruikte instellingen kunnen handmatig worden aangepast via de headset. De Siberia bevat een headset, zender en alle kabels die je nodig hebt om de Siberia aan te sluiten op je PC, Xbox 360, Playstation, Mac, media centers, home cinema set en mobiele apparaten. Er worden ook twee hot-swappable Lithium-Ion batterijen meegeleverd voor een eindeloze speelduur. 1. Dankzij de 2.4 GHz draadloze audio zonder lag krijg je het perfecte geluid voor al jouw games. 2. Twee hot-swappable Li-Ion batterijen om eindeloos te spelen. 3. Door de dolby virtual 7.1 surround sound bevind je je in het midden van alle actie. 4. Premium oorkussens van kunstleer met geheugenschuim. 5. Geschikt voor PC/Mac, Xbox One/360, PS3/4, AppleTV/Roku, home cinema, mobiele apparaten en apparaten met Bluetooth. Kenmerken headset: - De nieuwe generatie speaker drivers zorgen voor gedetailleerde hoge tonen, nauwkeurige middentonen en een lage bass. - Gesloten hoofdtelefoon voor superieure nauwkeurigheid, helderheid en details. - Door de dolby virtual 7.1 surround sound bevind je je in het midden van alle actie. - Intrekbare, directionele zwanenhalsmicrofoon met mute-lampje. - Twee hot-swappable Li-Ion batterijen om eindeloos te spelen. - Via Sound Share kun je de audio delen met je vrienden. - Met het klikwiel kun je via de oorschelp het volume en de menu's bedienen. - Oorkussens van geheugenschuim en gewatteerde hoofdband met oppervlakten die zo glad zijn als leer voor een comfortabele pasvorm. - Uitgangen: Delen (3,5 mm, 3-pole), Chatten (2,5 mm, 3-pole). Kenmerken zender: - Groot oled display toont je duidelijke alle menu's en instellingen. - Regel en configureer alles via de zender of handmatig via de headset. - De zender is voorzien van oplaadbare batterijen. - Bluetooth Low Energy. - Geschikt voor Xbox 360, PS3/4, PC/Mac, AppleTV/Roku, home cinema en mobiele apparaten. - 5-bands EQ om het geluid te optimaliseren voor iedere game of situatie. - Drie Dolby surround sound technologieën: Dolby Digital, Dolby Headphone, en Dobly Pro Logic IIx. - ChatMix en LiveMix van SteelSeries helpen je om te horen wat je moet horen, wanneer je het moet horen, hoe je het wilt horen. - Je kunt visueel het volume, de headset, de batterij en de Dolby status van de zender bekijken en regelen.

 

Omschrijving van Blokker

De Siberia 840 is de perfecte gaming headset. Gewapend met een vertragingsvrije draadloze verbinding, zender met een OLED-scherm, on-ear controles, een kristalheldere microfoon en Bluetooth-connectiviteit, de Siberia 840 is alles...

 


Steelseries Siberia 840 Wireless Gaming Headset kopen