Thrustmaster Y - 300P Gaming Headset53,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 10 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 2,50 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 53,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 114,99 € 55,14

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95
  Bezorging: Voor 22:30 besteld, morgen in huis
  € 69,95 € 55,95

 • Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 58,04

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 59,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis, vanaf 50 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 59,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 59,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 59,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
  € 69,95
 • € 83,00


Thrustmaster Y - 300P Gaming Headset online

Thrustmaster Y-300P Stereo Gaming Headset

 

Omschrijving van Ottos

Y-300P PlayStation 3/PlayStation 4/PS Vita

 

Omschrijving van Alternate

De Thrustmaster Y-300X gaming-headset, een geavanceerde stereo gaming-headset van de volgende generatie. Deze stereo USB-headset biedt versterkte prestaties en is speciaal ontworpen voor gebruik op uw PlayStation4. De headset levert een professioneel geluid dankzij de krachtige 50 mm luidsprekers en de hoog presterende microfoon, die afneembaar en instebaar is, voor een echte gaming ervaring. En door het unieke design zorgt de headset voor optimaal comfort, ook tijdens lange gaming-sessies.

 

Omschrijving van Yorcom

Deze stereo USB-headset biedt versterkte prestaties en is speciaal ontworpen voor gebruik op uw PlayStation®4. Audio Experstise in samenwerking met Sony Computer Entertainment. - Audio ontworpen voor PlayStation®4 en PlayStation®3. Elektronica ontworpen voor het optimaliseren van uw geluid op uw systeem - Kristalhelder geluid dankzij de premium 50 mm luidsprekers - Realistische geluidssensaties dankzij de uitgebalanceerde frequentieweergavecurve geoptimaliseerd voor game-sessies - Het beste uit onze expertise en onze 20 jaar ervaring in het ontwerpen voor audio brengt uw gaming-prestaties naar een hoger niveau - USB Digital Audio Direct Plug voor PS4? Hoog presterende Microfoon. - Ruisonderdrukkende microfoon, ontworpen voor het herkennen van uw stem en het wegfilteren van achtergrondgeluiden voor de meest effectieve communicatie met uw teamgenoten - De microfoon is afneembaar en instelbaar, en daarmee geschikt voor elke maat en vorm van een hoofd - Exclusieve aanpassing van het versterkingsniveau van uw microfoon Stel de voor uw stem optimale versterking in zodat uw teamgenoten u perfect kunnen verstaan - De microfoon van de Y-300P kan gebruikt worden voor spraakbediening van de PS4-console

 

Omschrijving van Vivolanda

De eerste geavanceerde stereo gaming-headset van de volgende generatie. Deze stereo USB-headset biedt versterkte prestaties en is speciaal ontworpen voor gebruik op uw PlayStation®3 en PlayStation®4.AUDIO EXPERTISE in samenwerking met Sony Computer Entertainment:- Audio ontworpen voor PlayStation®4 en PlayStation®3. Elektronica ontworpen voor het optimaliseren van uw geluid op uw systeem- Kristalhelder geluid dankzij de premium 50 mm luidsprekers- Realistische geluidssensaties dankzij de uitgebalanceerde frequentieweergavecurve geoptimaliseerd voor game-sessies- Het beste uit onze expertise en onze 20 jaar ervaring in het ontwerpen voor audio brengt uw gaming-prestaties naar een hoger niveau- USB Digital Audio Direct Plug voor PS4OOG PRESTERENDE MICROFOON:- Ruisonderdrukkende microfoon, ontworpen voor het herkennen van uw stem en het wegfilteren van achtergrondgeluiden voor de meest effectieve communicatie met uw teamgenoten.- De microfoon is afneembaar en instelbaar, en daarmee geschikt voor elke maat en vorm van een hoofd.- Exclusieve aanpassing van het versterkingsniveau van uw microfoon Stel de voor uw stem optimale versterking in zodat uw teamgenoten u perfect kunnen verstaan.- De microfoon van de Y-300P kan gebruikt worden voor spraakbediening van de PS4-console.ONTWORPEN VOOR COMFORT:- Specifiek van Sony gelicentieerd design dat is vormgegeven door de mensen van Thrustmaster met het oog op maximaal comfort: grote, ultrazachte oorschelpen en een hoofdband gevoerd met dik en zacht schuim die het hoogste comfort blijven bieden tijdens lange gaming-sessies en die betrouwbare en effectieve passieve isolatie leveren.- Dubbele elektro-akoestische versterking van de lage tonen dankzij het unieke ontwerp van de oorschelpen in combinatie met de elektronische basversterking ingebouwd in de controller.- 3,5 m aan kabel maakt de headset geschikt voor alle soorten gaming-omstandigheden.- Speciaal uitgezochte materialen van hoge kwaliteit voor producten met een officiële licentie.VOLLEDIGE COMPATIBILITEIT:- Plug-and-play op PlayStation®4. Wordt direct herkend door het audio-instellingenmenu van de console dankzij de USB Digital Audio Direct Plug voor PS4.- Volledig compatibel met PlayStation®3 via USB + tulp-splitter.- De afneembare kabel zorgt voor volledige compatibiliteit met uw andere draagbare apparaten.

 

Omschrijving van Media markt

De eerste geavanceerde stereo gaming-headset van de volgende generatie. Deze stereo USB-headset biedt versterkte prestaties en is speciaal ontworpen voor gebruik op uw PlayStation®4 De Y-300P gaming headset van Thrustmaster is speciaal ontworpen voor de Playstation 4 onder licentie van Sony. De THRUSTMASTER Y geeft kristalheldere geluiden dankzij de premium 50 mm luidsprekers. De hoogwaardige microfoon met ruisonderdrukking is afneembaar en instelbaar. Het gelicentieerde design is ontworpen met het oog op maximaal comfort. Grote, zachte oorschelpen en een gevoerde hoofdband bieden comfort tijdens het gamen.

 

Omschrijving van Videogames

AUDIO-EXPERTISE

- Stereo gaming headset met officiële licentie en een perfecte geluidsweergave op een PS4 systeem!

- Hoogwaardige en krachtige 50 mm luidsprekers leveren de meest optimale frequentiecurve voor hoge, lage en middentonen: zelfs de meest subtiele geluiden in een PS4 game zijn hoorbaar.

- Versterkte basweergave en aanpassen van de hoge tonen voor een perfecte geluidsafstemming op het PS4 systeem.

- Features zijn volledig compatibel met het PS3 systeem.MICROFOON MET RUISONDERDRUKKING

- Geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie voor het wegfilteren van achtergrondgeluiden.

- Flexibele en afneembare unidirectionele microfoon voor baanbrekende stemherkenning tijdens online gamen.

- Stemfeedback kan worden ingeschakeld.

 


Thrustmaster Y - 300P Gaming Headset kopen